fbpx

Stara Planina kamere uživo

Dobrodošli na stranicu sa kamerama koje prikazuju uživo stanje na Staroj planini! Ovaj sistem kamera je idealan za sve ljubitelje prirode i avanturiste koji žele da budu u toku sa trenutnim uslovima na planini. Uz live kamere Stara planina, takođe možete pratiti trenutno vreme i vremenske uslove na planini.

Babin zub kamera - izlaz

Gondola kamera - panorama

Gondola - polaz

Midžor kamera

Gondola - izlaz

Sunčana dolina kamera

Pogledajte neke od naših preporuka za smeštaj

Web kamere Stara planina

Kamere Stara planina su deo sistema Skijališta Srbije web kamera i pružaju vam mogućnost da pratite trenutno stanje na ski centru i okolini. Kako biste se uverili u to da li ima dovoljno snega za skijanje ili da li su uslovi za planinarenje povoljni, dovoljno je da posetite našu stranicu sa kamerama uživo.

Stara planina web kamere su postavljene na različitim lokacijama na planini, tako da možete videti predivne pejzaže u realnom vremenu. Bez obzira da li želite da vidite panoramu vrhova, livada ili šume, kamere uzivo Stara planina vam nude različite vidike koji će vas oduševiti.

Stara planina kamere uzivo

Takođe, na našem sajtu možete pronaći  smeštaj na Staroj planini, od apartmana do kuća za odmor i vikendica. Pregledajte našu ponudu smeštaja i pronađite savršeno mesto za vaš boravak na ovoj predivnoj planini.

Ovo je veoma korisno ukoliko planirate svoj boravak na planini ili ako se spremate za neku aktivnost. Na taj način možete biti sigurni da ćete biti dobro pripremljeni za svoj odmor.

Ski centar Stara planina web kamere su posebno korisne za ljubitelje skijanja. Ovde možete videti trenutno stanje na stazama, gustinu snega i opšte uslove na ski centru. Na taj način, možete planirati svoje skijaške avanture unapred i biti sigurni da ćete imati najbolje iskustvo na stazi.

Na našoj stranici se nalaze kamere koje su postaviljene od strane Skijališta Srbije.

Potraži
0 Odrasli
0 Deca
Ljubimci
Struktura
Cena
Pogodnosti
Sadržaj

Uporedite smeštaje

Uporedi

Uporedi iskustvo