fbpx

Pronađite mesto za svoj odmor u Srbiji.

OK House Ovčar Banja (12)

Mi povezujemo goste i domaćine!

Brvnare BN Zlatibor (10)

 Odabrani i provereni smeštaji

TopSmestaj okuplja najbolje smeštaje i proverene domaćine iz cele Srbije.

Napravili smo filtere kako bi vam olakšali pretragu.

Pažljivo biramo domaćine sa kojima radimo i sa svakim obavljamo razgovore pre nego što ih predstavimo na sajtu.

Kuća za uživanje, Valjevo (3)

 

 Pronađite savršen smeštaj za sebe bez gubljenja vremena

Vikend u romantičnoj kolibi, kuća na planini za celu porodicu ili utočište usred prirode samo za vas ili vikendicu pored reke za odmor i uživanje.

Izaberite najbolju dodatnu uslugu za vas.

Mnogi domaćini u svojoj ponudi nude pripremanje domaće hrane  i lokalne specijalitete. Pored toga, na raspolaganju su vam i dodatni sadržaju koji upotpunjuju vaš odmor.

 

  Sigurnost i podrška za vaše putovanje

Razmenite poruke sa domaćinima pre i posle rezervacije radi vaše bezbednosti i sigurnosti.

Naša korisnička podrška vam je uvek na raspllaganju ukoliko budete imali bilo kakvih problema u komunikaciji sa domaćinima.

Kako je počela naša priča?

Kao neko ko voli da putujem po Srbiji i upoznaje sa sa njenim lepotama često smo tražili smeštaj gde da prenoćimo i odmaramo.

Sa ovim fokusom, farmaceut, politikolog, dizajner i digitalni marketar su udružili snage da odaberu posebne smeštaje i povežu vas goste sa najboljim domaćinima.

Top Smeštaj je premijum sajt za oglašavanje, pretragu i rezervaciju smeštaja. Bez obzira da li ste vlasnik smeštaja koji traži sajt za oglašavanje i mesto gde će voditi sistem svojih rezervacija ili gost koji traži smeštaj i sajt gde na jednostavan način može da pronađe mesto za odmor u Srbiji – ovo je pravo mesto za vas. Sigurni smo da ćete uživati u brojnim funkcijama, opcijama i prednostima koje naš sajt nudi, a koji je prilagođen vašim potrebama.

Iskustvo korisnika je važno ako želite da budete lider u svojoj oblasti. Kod nas možete uživati u preglednom sajtu sa jasnim elementima koji se savršeno uklapaju i jednostavni su za upotrebu kako domaćina tako i gosta koji pretražuje smeštaje.

Top Smeštaj želi da vam olakšava vaše poslovanje, nudeći opcije da sve uradite kroz naš sistem. Registrujte se i uverite se sami.

 

Partneri:

Potraži
0 Odrasli
0 Deca
Ljubimci
Struktura
Cena
Pogodnosti
Sadržaj

Uporedite smeštaje

Uporedi