Oglasite Vaš smeštaj!

Počnite da zarađujete novac kroz rezervacije!

Zašto se oglasiti na TopSmeštaj-u?

Moderan sajt

Moderan sajt

Jednostavna navigacija omogućava posetiocima da brzo i lako pronađu smeštaj po svojoj želji. Napredni sistem pretrage, online prijave, brze rezervacije i upoređivanje smeštaja su samo neke od mogućnosti koje naš sajt nudi.

Online prijave

Online prijave

Učinite proces rezervisanja što lakšim za svoje goste sa našim jednostavnim online obrascem za prijem rezervacija koji Vam omogućava prikupljanje svih potrebnih podataka.

Poruke

Evidencija poruka

Uz pomoć našeg sistema za slanje poruka, direktno možete komunicirati sa potencijalnim gostima. Evidencija svih prijava i evidencija poruka su Vam uvek dostupni na sajtu.

Kalendar

Kalendar rezervacija

Vodite evidenciju gostiju uz pomoć našeg kalendara. Na raspolaganju su Vam opcije za podešavanje slobodnih i zauzetih datuma. Time potencijalnim gostima stavljate do znanja raspoloživost Vašeg smeštaja i omogućavate im brze rezervacije.

Brza rezervacija

Brze rezervacije

Gosti jednostavnim odabirom datuma putovanja mogu odmah da rezervišu Vaš smeštaj. Ova opcija ne zahteva Vaše odobrenje, ukoliko su odabrani datumi slobodni. (Za ovu opciju je neophodno korišćenje našeg kalendara)

Napradne opcije

Napredne opcije

Na raspolaganju su Vam veoma korisni alati koje će Vam olakšati korišćenje TopSmeštaj sajta i brže Vas dovesti do novih gostiju. Kontrolna tabla je mesto za postavljanje oglasa, pregled i potvrđivanje rezervacija, evidenciju raspoloživosti, komunikacije sa gostima...Registrujte se i uverite se sami!

Potpuna kontrola nad rezervacijama

Rezervacije

Sistem rezervacija

Na jednostavan način možete podesiti i kontrolisati rezervacije. Možete ručno odobravati rezervacije a možete podesiti i brze rezervacije, gde sve zahteve odobrava sam sistem ukoliko su datumi podešeni kao slobodni u kalendaru.

Cena

Postavljanje cena

Na raspolaganju Vam je napredni sistem podešavanja cena. Ukoliko Vam se cene boravka vikendom razlikuju od regularne ili imate posebne cene za praznike, sve to možete podesiti i jasno prikazati potencijalnim gostima.

Dogovor

Dogovor sa gostima

Uz pomoć našeg sistema za slanje poruka, direktno možete komunicirati sa potencijalnim gostima. Na taj način ćete biti sigurni da će i Vaša i njihova očekivanja biti ispunjena. Evidencija svih prijava i evidencija poruka su Vam uvek dostupni na Vašem nalogu.

Cenovnik oglašavanja

Osnovni paket

Period: 365 dana
Usluga: Objava oglasa
Promocija: Društvene mreže
Cena: 3000 dinara

Standardni

Period: 365 dana
Usluga: Objava oglasa
Istaknut oglas: 3 meseca istaknut oglas
Promocija: Društvene mreže
Cena: 5000 dinara

Top paket

Period: 365 dana
Usluga: Objava oglasa
Istaknut oglas: 12 meseci istaknut oglas
Kao Top smeštaj na početnoj: 2 meseca
Promocija: Društvene mreže
Dodatno: Kroz naše kanale
Cena: 22.000 dinara

Dodatne usluge

Istaknut smeštaj

Trajanje: 30 dana

Cena: 1.000 dinara

Lokacija: Destinacija

Vidljiv na stranici destinacije kao istaknut

Top Smeštaj

Trajanje: 15 dana

Cena: 2.000 dinara

Lokacija: Početna strana

Vidljiv na opciji Top smeštaji na početnoj strani

Izdvojen smeštaj

Trajanje: 15 dana

Cena: 3.000 dinara

Lokacija: Početna strana

Vidljiv kao izdvojen oglas na početnoj strani

Ukoliko želite da objavite veći broj smeštaja, pišite nam na marketing@topsmestaj.com i mi ćemo Vam poslati posebnu ponudu.

Registracija je brza i jednostavna.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć, slobodno nas kontaktirajte.

Registracija

Kako postaviti smeštaj?

Pre postavljanja smeštaja, molimo Vas da nas kontaktirate.

1. Registrujte se

Potrebno je da se prvo registrujete na našem sajtu kao domaćin. Nakon toga, kliknite na Profil i popunite više podataka. Pogledajte video.

2. Postavite smeštaj

Potrudili smo se da Vam omogućimo da uneste svaki važan detalj ukoliko to želite. Svega nekoliko polja je obavezno, ali što više stavki popunite lakše će biti gostima da baš Vas odaberu. Pogledajte video.

3. Dočekujte goste

Nakon postavljenog smeštaja, administratori će odobriti Vaš smeštaj i spremni ste da dočekate prve goste. Na raspolaganju vam je kalendar, sistem rezervacija i slanje poruka. Pogledajte video. Srećno.

Dogovor

Najčešća pitanja domaćina

Kako da postavim smeštaj?

Potrebno je da se prvo registrujete na našem sajtu kao domaćin. Nakon toga postavljate smeštaj (pogledajte uputstvo) i spremni ste da dočekate prve goste.

Koliko košta oglašavanje?

Postavljanje oglasa na sajtu se naplaćuje. Molimo Vas da pogledate aktuelni cenovnik usluga. Za sva dodatna pitanja nas možete kontaktirati telefonom ili slanjem email poruke.

Kako da postavim oglas kao istaknut?

Ukoliko želite da postavite Vaš oglas kao istaknut (preporučen), savetujemo Vas da prvo pogledate aktuelni cenovnik usluga. Nakon toga možete nam se javiti putem telefona ili email-a.

Potrebna mi je pomoć da postavim smeštaj.

Ukoliko Vam je potreban pomoć oko unosa smeštaja ili imate dodatnih pitanja, budite slobodni da nas kontaktirate i mi ćemo Vam pomoći oko svih pitanja koje imate.

Kako komuniciram sa gostima?

Posetioci našeg sajta mogu Vam pisati na dva načina:

  1. Koristeći sistem za poruke unutar sajta – Na Vašem nalogu na sajtu imate opciju za razmenu poruka sa gostima.
  2. Potencijalni gosti Vam mogu slati poruke direktno na Vaš email preko kontakt forme sa sajta.

Kako se rezervacije odobravaju?

Postoje dva načina kako se gostu potvrđuje rezervacija:

  1. Nakon što gost pošalje zahtev za rezervaciju, na Vama je da potvrdite raspoloživost i odobrite rezervaciju. Na Vašem nalog na sajtu, postoji deo Rezervacije gde možete da upravljate, odobravate ili odbijate zahteve.
  2. Ukoliko odobrite brze rezervacije, potrebno je da održavate Vaš kalendar ažuriranim i svaka prijava koja stigne, ukoliko je datum u kalendaru slobodan, automatski će biti potvrđena. Ovo je velika ušteda vremena ali je potrebno da održavate kalendar.

Šta su brze rezervacije?

Gosti jednostavnim odabirom datuma putovanja mogu odmah da rezervišu Vaš smeštaj. Ova opcija ne zahteva Vaše odobrenje, ukoliko su odabrani datumi slobodni. Da bi ova opcija imala smisla, u obavezi ste da kalendar redovno ažurirate. Takođe, svaka prijava koja stigne preko našeg sajta a Vi je odobrite označiće te datume kao zauzete. Sve druge prijave je potrebno da ručno unesete.

Kako radi kalendar rezervacija?

Kalendar rezervacija je odličan alat za održavanje dostupnosti Vašeg smeštaja. Slobodne i zauzete datume možete postaviti za par sekundi i kroz par klikova. Ova opcija Vam omogućava da vodite evidenciju online i veoma je pregledna.

Takođe, svaka prijava koja stigne preko našeg sajta a Vi je odobrite označiće te datume kao zauzete, što Vam dodatno olakšava posao.

Potraži
0 Odrasli
0 Deca
Ljubimci
Struktura
Cena
Pogodnisti
Sadržaj

Uporedite smeštaje

Uporedi