fbpx

Splavovi za proslave na vodi

Da li planirate da neki vaš značajan događaj proslavite na splavu? Niste jedini, jer je sve veća potražnja za splavovima i sve više ljudi želi da svoje proslave organizuje na vodi. Splav na dan je zato odlična ideja koja se pojavila na našem tržištu. U nastavku možete pronaći naše predloge i nadamo se da ćete pronaći splav za proslave baš po vašem ukusu.

Istaknuti
od €225.00/noćenje

Splav Sanđama

  • 6
Istaknuti
od €160.00/noćenje

Splav Drinski Snovi

  • 3
  • 9
Istaknuti
od €135.00/noćenje

Katamaran Aneta

  • 2
  • 6
od €135.00/noćenje

Kućica na vodi

  • 3
  • 6

Splav za iznajmljivanje

Leto, splav, žurka, društvo, reka ili jezero – ukoliko su ovo reči koje najbolje opisuju ono što želite, onda ste spremni za novo iskustvo. Bilo da je dnevna ili noćna varijanta, definitivno ćete uživati u potpuno drugačijem ambijentu koji će učiniti da taj dan ostane u posebnom sećanju!

Iznajmljivanje splavova za proslave je odličan način da obeležite rođendan, devojačko veče, momačko veče ili rođenje deteta.  Mnogi jednostavno žele samo da okupe društvo i da uživaju na splav vikendicama i da se dobro zabave. Nekad nam nije potreban poseban povod za to, zar ne?

Splavovi za proslave

Zašto biste izabrali splav za proslavu?

Osim što je splav idealno mesto za opuštanje i zabavu sa prijateljima i porodicom, iznajmljivanje splava vam takođe pruža mogućnost da organizujete jedinstvenu i originalnu proslavu. Vaši gosti će biti oduševljeni kada stignu na splav i vide predivan pogled na vodu, dok se vi brinete samo o tome da se dobro zabavite.

Kada iznajmite naše splavove, dobijate puno više od običnog prostora za proslavu. Imamo splavove koji su opremljeni modernom audio i video opremom, kuhinjama, roštiljima, prostorom za ples i još mnogo toga. Naši splavovi su potpuno opremljeni, tako da vam neće biti potrebno ništa osim hrane, pića i dobrog raspoloženja.

Splavovi su idealni za proslave tokom cele godine, ali najbolje vreme za iznajmljivanje splava je tokom letnjih meseci. Letnji dani su savršeni za opuštajući dan na vodi, uz piće i dobro društvo. Možete organizovati dnevnu žurku na splavu ili čak i noćnu žurku pod zvezdama.

Preporučujemo da pogledate i ove kategorije

Najčešće postavljana pitanja - FAQ

Splavovi su odlični za organizovanje različitih vrsta proslava, poput rođendanskih proslava, momačkih i devojačkih večeri, venčanja, godišnjica, poslovnih događaja ili bilo koje druge proslave koju želite da održite na neobičnom mestu.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 Da, naši splavovi su opremljeni svim potrebnim stvarima za proslavu, kao što su muzička oprema, rasveta, nameštaj, kuhinje i kupatila.

Jeste, najbolje je dogovoriti se direktno sa vlasnicima i od njih čete dobiti sve potrebne informacije.

Rezervacija splava se može izvršiti putem telefona, e-maila ili putem naše online forme za rezervaciju. Potrebno je unapred odabrati datum proslave, vreme trajanja proslave i broj osoba koje će prisustvovati. Nakon što primimo vašu rezervaciju, kontaktiraćemo vas radi potvrde i dogovora oko detalja.

Naravno, na našim splavovima možete organizovati roštilj. Ukoliko želite da sami organizujete roštilj, na splavu se nalazi oprema za roštilj koju možete koristiti.

 Da, naši splavovi su dostupni za iznajmljivanje i na duži period. Ukoliko želite da iznajmite splav na više dana, potrebno je unapred da nas obavestite kako bismo se dogovorili oko cene i uslova iznajmljivanja.

Potraži
0 Odrasli
0 Deca
Ljubimci
Struktura
Cena
Pogodnosti
Sadržaj

Uporedite smeštaje

Uporedi

Uporedi iskustvo