fbpx

Konak Dobri potok

*Vaučeri za odmor u Srbiji
Krupanj, Srbija

Adresa smeštaja: Lipenović bb, Krupanj

Tip smeštaja
Etno kuće
Kapacitet
Osobe: 50
Spavaće sobe
Spavaće sobe: 18
Kreveti: 50
Kupatila
Kupatilo: 18

Informacije o objektu

Želite da se sklonite od gradske buke, osetite mir i budite se uz cvrkute ptica. Konak Dobri Potok je odlično mesto za odmor u netaknutoj prirodi.

Novoizgrađeni objekat Konak Dobri Potok nalazi se nadomak Krupnja u zapadnoj Srbiji. Na udaljenosti 30km od Loznice, 60km od Šapca, 130km od Novog Sada i 140km od Beograda.

U sklopu Konaka Dobri Potok nalazi se restoran, kapaciteta do 100 mesta koji je idealan za organizaciju svih vrsta proslava, kao i velika bašta restorana sa dečijim igralištem koja je okružena netaknutom prirodom.

U restoranu možete probati tradicionalnu hranu koju pripremamo s ljubavlju kao i domaće proizvode iz naše Rađevine.

Etno kompleks Konak Dobri Potok nudi 50 smeštajnih jedinica koje su raspoređene u 18 individualnih kućica za smeštaj svojih gostiju. Kućice su različitog kapaciteta (dvokrevetne, četvorokrevetne i petokrevetne) i sve su opremeljene sobom za spavanje, kupatilom, inverter klimom koja se koristi za hlađenje i grejanje kao i TV- uređajem.

Takođe u sklopu etno kompleksa postoji frizerski salon i kao što smo napomenuli dečije igralište za naše najmlađe goste.

Uskoro očekujemo i proširenje naših smeštajnih kapaciteta, broj ležajeva će čak biti veći od 50 mesta raspoređen u kućice. Kao i izgradnju otvorenog bazena za naše goste, a u planu su sportski tereni u blizini našeg objekta kao i pešačke staze sa putokazima.

 

Svaka kućica je individualna i dobila je naziv po jednom selu u Rađevini.

1. Lipenović – dvokrevetna soba sa francuskim ležajem

2. Kostajnik – dvokrevetna soba sa francuskim ležajem

3. Cerova – četvorokrevetna soba, 1 francuski ležaj, 2 posebna ležaja

4. Brštica – petokrevetna soba,  francuski ležaj, 3 posebna ležaja

5. Likodra – četvorokrevetna soba, 1 francuski ležaj, 2 posebna ležaja

6. Krupanj – četvorokrevetna soba, 1 francuski ležaj, 2 posebna ležaja

7. Banjevac – dvokrevetna soba sa francuskim ležajem

8. Vrbić – dvokrevetna soba sa dva posebna ležaja

10. Kržava – dvokrevetna soba sa francuskim ležajem

11. Bela Crkva – dvokrevetna soba sa francuskim ležajem

12. Krasava – dvokrevetna soba sa francuskim ležajem

13. Dvorska – dvokrevetna soba sa francuskim ležajem

14. Tomanj – trokrevetna soba sa francuskim ležajem i jednim posebnim ležajem

15. Šljivova – četvorokrevetna soba, 4 posebna ležaja

16. Mojković – dvokrevetna soba sa 2 posebna ležaja

17. Zavlaka – petokrevetna soba

18. Planina – petokrevetna soba

 

Sadržaji

Opremljenost

 • Očekuju se novi vaučeri za 2024. godinu Predsednik Srbije je izjavio da će u narednoj godini 2024. država izdavati turističke vaučere čija će vrednost biti dvostruko veća u odnosu na trenutnu. Od januara 2024. građani će imati priliku da dobiju 100.000 novih vaučera za odmor u Srbiji. Svaki vaučer ima vrednost od 10.000 dinara i može se koristiti kao maksimalni popust pri plaćanju smeštaja u ugostiteljskim objektima. Vaučeri 2024

  Spisak smeštaja koji nude vaučere

  Ukoliko želite da odmorite u Srbiji to možete uraditi koristeći besplatne vaučere.  TopSmeštaj je pripremio listu ugostiteljskih objekata kod kojih možete izvršiti rezervaciju. Potencijalni korisnik vaučera vrši rezervaciju smeštaja kod ugostitelja sa objavljene liste, na osnovu čega ugostitelj izdaje potvrdu o rezervaciji. U Predlogu budžeta za 2024. godinu, Vlada Srbije je opredelila sredstva za još novih 100.000 vaučera za odmor u našoj zemlji a vrednost  vaučera je 10.000 dinara. Rezervacije kreću od januara tako da se mogu dobiti i zimski vaučeri, naziv koji je već počeo da kruži u turističkim krugovima.

  Vaučeri za 2024.

  Vlada Republike Srbije je budžetom za  2024. godinu obezbedila 100.000 vaučera  i tako nastavila akciju ''Odmor uz vaučer u Srbiji''. Vaučeri za odmor se mogu koristiti na teritoriji Republike Srbije. Vaučerom se ne može plaćati ishrana, piće, zdravstvene i druge usluge, boravišna taksa i dr.

  Banje u Srbiji koje primaju vaučere

  Vaučeri su pogodni za one koji žele da posete banje, jer se one nalaze u različitim delovima zemlje i pružaju različite turističke sadržaje. Banje u Srbiji su poznate po svojim lekovitim izvorima i termalnim vodama, koji se koriste za lečenje različitih bolesti i povreda, kao i za opuštanje i odmor. Smestaj za vaucere je moguće pronaći u kategoriji koja vama odgovara.

  Vaučeri za letovanje u Srbiji

  Veliki broj ugostitelja širom Srbije se prijavio da u okviru svoje ponude omogući i letovanje sa vaučerima u Srbiji. Vaučere nije moguće iskoristiti u opštini u kojoj živite jer je cilj da se podstakne upoznavanje i promocija turističkih potenicijala Srbije. Obično kada traže ljudi pitaju za smestaj sa vaučerima, ali zapravo je tačno smeštaji koji primaju vaučere. Pogledajte spisak objekata koji primaju vaučere.

  Besplatni vaučeri za odmor u Srbiji

  Vrednost vaučera iznosi 10.000 dinara i navedeni iznos predstavlja maksimalni iznos sredstava, koji korisnik može jednom u toku kalendarske godine koristiti. Ovo se odnosi na subvencionisano korišćenje usluga smeštaja u ugostiteljskim objektima, bez obzira kolika je vrednost izvršene usluge smeštaja. Popunjena prijava, sa potrebnom dokumentacijom, isključivo se podnosi preko šaltera JP “Pošta Srbije“, na teritoriji cele Republike Srbije.

  Kako do vaučera?

  Vrlo jednostavno i bez mnogo muke možete doći do vaučera. Lista ugostitelja za vaučere je na ovoj stranici. Uslovi, kako se možete prijaviti, šta vam je potrebno od dokumenata, kako teče procedura i preuzimanje vaučera možete saznati u posebnom tekstu o vaučerima za odmor. Ukoliko prvi put aplicirate, važno je da pročitate sve uslove i pravila kao biste tačno znali šta je potrebno da uradite. Broj prijava za dodelu vaučera je ograničen i rangiranje prijava će se vršiti na osnovu datuma i vremena prijema na šalteru JP „Pošta Srbije”. Zbog ovoga je važno da krenete u proceduru na vreme." aria-hidden="true">
  *Vaučeri za odmor u Srbiji
 • Grejanje
 • Klima uređaj
 • Krevetac
 • Gde na vikend sa decom u Srbiji?

  Jedan od najvećih i za mnoge glavni razlog zašto provesti produženi vikend sa decom je kvalitetno provedeno vreme vam grada tj u negde u prirodi. Vikend putovanje sa decom, pružajući priliku da se opustite, provedete vreme zajedno i upoznate nova mesta. Naša zemlja ima prekrasne prirodne lepote. Planine, jezera, reke i šume su samo neke od lokacija u kojima će vaša deca sigurno uživati.  Širom Srbije postoje mnoge aktivnosti za porodice sa decom, kao što su vožnja biciklima, plivanje, planinarenje. Osim toga, postoji i mnogo festivala i događaja koji su pogodni za porodice sa decom, kao što su muzički festivali, karnevali i druga dešavanja.

  Odmor sa decom sa bazenom

  Najčešći izbor porodica sa decom su domaćinstva sa dvorištem a tokom letnjih meseci obavezan je i bazen. Na našem sajtu možete pronaći veliki broj smeštaja sa bazenom. Pored toga nudimo i smeštaj na jezerima, rekama, planinama, u blizini Beograda a i u Vojvodni.

  Porodični odmor u Srbiji

  Srbija je odlična destinacija za porodični odmor, jer nudi mnogo različitih aktivnosti koje će učiniti da se osećate dobrodošlim i opuštenim. Od prekrasnih prirodnih lepota do raznovrsne kulturne baštine, Srbija ima mnogo toga da ponudi porodicama sa decom. Jedan od najboljih načina za upoznavanje Srbije je da istražujete različita mesta koja se nalaze širom zemlje. Posetite Beograd, Novi Sad, Niš, Kopaonik ili neku drugu popularnu destinaciju, ili se uputite na manje poznate ali jednako lepe lokacije. Sve što je potrebno je da se pripremite za put i krenete na avanturu sa svojom porodicom.

  Aktivni odmor sa decom

  Ovo može biti odlična prilika da provedete kvalitetno vreme sa svojim najmilijima. U Srbiji postoji mnogo različitih aktivnosti koje možete uživati sa decom, uključujući pešaćenja, biciklizam, plivanje, ribolov, skijanje i još mnogo toga. Kopaonik je jedna od najpopularnijih destinacija za skijanje u Srbiji, dok Tara, Zlatibor i Divčibare nude prekrasne pejzaže za planinarenje i biciklizam. Ada Ciganlija, Srebrno jezero i Vlasinsko jezero su odlična mesta za plivanje i vodene sportove. Odabir aktivnosti zavisi od vaših interesovanja i želja.

  Najlepša mesta u Srbiji za odmor sa decom

  Teško je izdvojiti neko mesto koje će svima odgovarati ali u Srbija ima mnogo prekrasnih mesta koja su idealna za odmor sa decom. Evo nekoliko najlepših mesta u Srbiji za odmor sa decom:
  • Zlatibor: Prekrasna planinska destinacija sa mnoštvom aktivnosti za decu, uključujući vožnju žičarom, vožnju bicikla i plivanje u jezeru.
  • Tara: Ovo područje nudi prekrasne planinske pejzaže i reke, idealne za planinarenje i rafting sa decom.
  • Vrnjačka Banja: Ova banja nudi brojne parkove, igrališta i otvorene prostore za aktivnosti poput vožnje bicikla i šetnje.
  • Srebrno jezero: Ovo jezero je idealno mesto za porodice sa decom koja žele da uživaju u plivanju, ribolovu

  Smestaj za odmor sa decom

  Etno sela i seoska domaćinstva nude nešto što deca iz urbanih sredina nemaju mogućnost da vide svakog dana. Smeštaj u prirodi, gde je vazduh čist i gde vam je na raspolaganju domaća hrana su definitivno pravi izbor." aria-hidden="true">
  Odmor sa decom
 • Peškiri
 • Lista pet friendly ugostiteljskih objekata se stalno proširuje. Najbolje je proveriti sa vlasnicima objekta o uslovima dovođenja kućnih ljubimaca. Mnogi imaju precizne propise za visinu i kilažu ljubimca koji se mogu dovesti u objekat, dok se sa drugima možete dogovoriti. " aria-hidden="true"> Pet Friendly
 • Posteljina
 • TV

Dodatni sadržaj

 • Dvorište
 • Igralište za decu
 • Parking
 • Sa pogledom

Cene

 • noćenje: od €13.00
 • Dodatne osobe: Da

Dodatne usluge

 • Doručak: 17 € Po noćenju po osobi
 • Večera: 21 € Po noćenju po osobi

Pravila

 • Dozvoljeno je pušenje: Ne
 • Dozvoljeni su kućni ljubimci: Da

Detalji

 • ID: 23669
 • Osobe: 50
 • Spavaće sobe: 18
 • Kreveti: 50
 • Kupatila: 18
 • Sobe: 18
 • Prijavljivanje posle: 12:00 h
 • Odjavljivanje pre: 11:00 h
 • Tip smeštaja: Etno kuće
 • Adresa smeštaja: Lipenović bb, Krupanj

Mapa

Dostupnost

februar 2024

 • P
 • U
 • S
 • Č
 • P
 • S
 • N
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29

mart 2024

 • P
 • U
 • S
 • Č
 • P
 • S
 • N
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 • Dostupno
 • Na čekanju
 • Rezervisano

Domaćin Administrator

 • TOP domaćin
Jezici
Srpski, Engleski
Status profila
Potvrđen
Instant Book
od €13/noćenje
Potraži
0 Odrasli
0 Deca
Ljubimci
Struktura
Cena
Pogodnosti
Sadržaj

Uporedite smeštaje

Uporedi

Uporedi iskustvo