fbpx

Etno selo Sunčana reka

Drina, Srbija

Adresa smeštaja: Zaobilazni put bb, Banja Koviljača

Tip smeštaja
Etno kuće, Seoska domaćinstva
Kapacitet
Osobe: 106
Spavaće sobe
Spavaće sobe: 36
Kreveti:

Informacije o objektu

Etno selo Sunčana Reka se nalazi pored reke Drine pruža jedinstvenu oazu za odmor, opuštanje, sport i rekreaciju koja je i te kako potrebna ljudima koji su opterećeni svakodnevnim obavezama, ubrzanom tempu života, izloženi su stresu i nemaju dovoljno vremena da se posvete sebi i svojoj porodici.

Jedinstven ambijent kompleksa nudi:

 • Kafanu “Pod vrbom” (250 mesta)
 • Letnju baštu (700 mesta) – otvorena i natkrivena
 • Letnjikovac (40 mesta)
 • Biznis salu (100 mesta)
 • Dućan uspomena “Milica”
 • Hram “Sretenja gospodnjeg”
 • Gostoprimnicu
 • Šotrinu plažu -uređenu plažu na obali Drine
 • Borisov bar

Cenovnik

Standardne cene – važe u većem delu godine
21€ noćenje (po osobi)
25€ noćenje sa doručkom
32€ polupansion
40€ pun pansion

Smeštaj

Režervišite svoj apartman putem telefona +381 69 2 822 250

Kućom za smeštaj gostiju “Nada” (1/1, 1/2, 1/3, 1/4, 1/5 – 30 ležaja);
Kućom za smeštaj gostiju “Trebinje” (1/1, 1/2, 1/3 – 3 ležaja);
Kućom za smeštaj gostiju “Danica” (1/1, 1/2, 1/3, 1/4 – 4 ležaja);
Kućom za smeštaj gostiju “Ružica” (1/1, 1/2, 1/3, 1/4 – 4 ležaja);
Kućom za smeštaj gostiju “Drina” (1/5 – prizemlje, 1/4 – sprat – 9 ležaja);
Dobrinkin konak (1/3, 1/4) – 6 soba
Smeštaj u kućicama za goste koje su zidane ciglom i drvetom a nalaze se u naseljima Robert de Niro i Studenac (1/1, 1/2, 1/3, 1/4 – ukupan kapacitet 50 ležaja);
Smeštajem u kućercima u seocetu “K’o nekad” (1/1, 1/2, terasa – ukupan kapacitet 10 ležaja);

 

Wellness i Spa

Etno selo Sunčana reka ponosno nudi luksuzne wellness i spa usluge koje će vam pomoći da se opustite, oslobodite stresa i bolova te osvežite telo i um.

Otvorili smo vrata našeg wellness-a koji smo nazvali “Opusti se i zabavi”.

Sauna, slana soba i đakuzi

U našoj ponudi možete pronaći luksuznu saunu, slanu sobu i đakuzi, sve sa ciljem da vam pomognemo da se opustite i osvežite.

Sauna je savršeno mesto za opuštanje i čišćenje tela, dok slana soba pomaže u očuvanju zdravlja disajnih puteva i uklanjanju toksina iz organizma. Đakuzi, pak, pruža blagotvoran učinak na vaše telo i um, pomažući vam da se opustite i uživate u trenutku.

Masaže

Etno selo Sunčana reka ponosno nudi širok izbor masaža koje će vam pomoći da se opustite, oslobodite stresa i bolova te osvežite telo i um.

Naš tim stručnih masera spreman je da vam pruži različite vrste masaža, uključujući parcijalne masaže, relaks masaže, terapeutsko sportske masaže, masaže za trudnice i mnoge druge. Sve naše masaže izvode se u udobnim i opuštajućim prostorijama etno sela Sunčana reka, gde se možete potpuno prepustiti opuštajućim tretmanima.

Fabrika avanture Sunčana Reka

Etno selo Sunčana Reka se prostire na sedam hektara zemljišta na obali najlepše srpske reke – Drine, ispod istorijske planine Gučevo, koja predstavlja prvu u nizu podrinjsko – valjevskih planina, a u blizini banja, Zvorničkog jezera, Trešnjickog kanjona, brojnih manastira i prostire se na samoj granici sa BiH (Republika Srpska).
Dokaz da naša Fabrika avanture radi punom parom i da ćete kod nas doživeti nezaboravnu avanturu sa Vašom porodicom i prijateljima su i dve Velike Zlatne Medalje Novosadskog sajma za avanturistički turizam za 2015. i 2016 godinu.
Aktivnosti koje Vam nudimo su brojne i prilagođene svim starosnim dobima, rekreativnim ili ekstremnim izazovima. Izaberite svoju avanturu i budite u kontaktu sa prirodom a mi ćemo se postarati da vreme provedeno sa nama bude kvalitetno i nezaboravno.

Igraonica za decu

Etno selo Sunčana reka u ponudi ima prelepu igraonicu za decu koja će im pružiti nezaboravne trenutke igre i zabave.

Naša igraonica je opremljena najmodernijim igračkama i zabavnim sadržajima za decu svih uzrasta, od male dečije sobe do sobe za zabavu za odrasle. Osim toga, organiziramo razne radionice i kreativne aktivnosti za decu, kao što su slikanje, modeliranje i mnoge druge.

Ukratko, ako želite da vaša deca uživaju u nezaboravnim trenucima igre i zabave u lepom okruženju, posetite nase etno selo i isprobajte sve što imamo za ponuditi!

Igraonica za odrasle

Etno selo Sunčana reka ima pravu igraonicu za odrasle gde možete zabaviti svoje prijatelje i porodicu uz najmodernije igre i zabavne sadržaje. Naša igraonica za odrasle opremljena je najnovijim modelima Sony PS5, pikadom, stonim fudbalom i mnogim drugim zabavnim sadržajima za odrasle.

Sadržaji na Sunčanoj Reci

Šotrina plaža
Poznati reditelj Zdravko Šotra, zaljubljenik u „Sunčanu Reku“, snimao je scene za tri serije: Greh njene majke, Nepobedivo srce i Šešir profesora Koste Vujića u ovom kako sam reče turističkom raju. U čast slavnog reditelja plaži dadosmo ime „Šotrina plaža“.


Dućan uspomena – Milica

U Dućanu uspomena – Milica – izložen je veliki broj različitih umetničkih predmeta iz Srbije.

Ergela i farma
Na „Sunčanoj Reci“ postoji ergela sa više konja i magaraca. Organizujemo vožnju fijakerom pored reke Drine, i do centra Banje Koviljače, kao i svakodnevno jahanje na „Sunčanoj Reci“ ili obalom reke Drine. Pored konja na “Sunčanoj Reci” možete videti paunove, zečeve, golubove, ukrasne koke, domaće sorte svinje.

Kafana “Pod vrbom”
U restoranu „Kafana pod vrbom“ koja broji 270 mesta organizujemo: svadbe, mature, rođendane, krštenja i druge svečanosti. Takođe u Belom šatoru čiji kapacitet je 2000 mesta organizujemo velika svadbena veselja i druge skupove poput koncerata. Postoji mogućnost organizovanja svadbi do 700 gostiju na terasi Sunčana Reka.

Hram sretenja gospodnjeg
Hram je sagrađen 2013. godine a u njemu se nalaze svete mošti od: Svetog Petra Koriškog, Svete Petke, Svetog Mojsija Optinskog, Svete Hristine i Svetog Sevastijana, tako da ga svakodnevno posećuje veliki broj vernika.

Zabavni park
Za najmlađe tu je i “Veselo dvorište”, prepuno sadržaja pa deca uživaju.

Tereni za sport i rekreaciju
Etno selo „Sunčana Reka“ na svom prostoru ima terene za: tenis, košarku, odbojku na pesku, mali fudbal ,veliki fudbal, Badminton.

Vežbalište u prirodi
Pored brojnih sportskih sadržaja (tenis, badminton, košarka, mali fudbal, odbojka na pesku, jahanje, vožnja fijakerom, čamcem i kvadovima…) u etno selu Sunčana Reka sagrađeno je vežbalište u prirodi koje gosti, sportske ekipe i sportisti koji žele da vežbaju pod otvorenim nebom, mogu besplatno da koriste.

Biznis sala
U blizini „Nacionalne kuće“, između naselja Robert De Niro i Studenac, nalazi se Biznis sala (100 mesta). U Biznis sali organizujemo poslovne sastanake, seminare, plenarni rad, stručna predavanja, prezentacije…

Režervišite putem telefona +381 69 2 822 250

Sadržaji

Opremljenost

 • Električno kuvalo
 • Fen za kosu
 • Frižider
 • Grejanje
 • Internet
 • Kablovski kanali
 • Klima uređaj
 • Krevetac
 • Kuhinja
 • Mašina za veš
 • Mikrotalasna
 • Gde na vikend sa decom u Srbiji?

  Jedan od najvećih i za mnoge glavni razlog zašto provesti produženi vikend sa decom je kvalitetno provedeno vreme vam grada tj u negde u prirodi. Vikend putovanje sa decom, pružajući priliku da se opustite, provedete vreme zajedno i upoznate nova mesta. Naša zemlja ima prekrasne prirodne lepote. Planine, jezera, reke i šume su samo neke od lokacija u kojima će vaša deca sigurno uživati.  Širom Srbije postoje mnoge aktivnosti za porodice sa decom, kao što su vožnja biciklima, plivanje, planinarenje. Osim toga, postoji i mnogo festivala i događaja koji su pogodni za porodice sa decom, kao što su muzički festivali, karnevali i druga dešavanja.

  Odmor sa decom sa bazenom

  Najčešći izbor porodica sa decom su domaćinstva sa dvorištem a tokom letnjih meseci obavezan je i bazen. Na našem sajtu možete pronaći veliki broj smeštaja sa bazenom. Pored toga nudimo i smeštaj na jezerima, rekama, planinama, u blizini Beograda a i u Vojvodni.

  Porodični odmor u Srbiji

  Srbija je odlična destinacija za porodični odmor, jer nudi mnogo različitih aktivnosti koje će učiniti da se osećate dobrodošlim i opuštenim. Od prekrasnih prirodnih lepota do raznovrsne kulturne baštine, Srbija ima mnogo toga da ponudi porodicama sa decom. Jedan od najboljih načina za upoznavanje Srbije je da istražujete različita mesta koja se nalaze širom zemlje. Posetite Beograd, Novi Sad, Niš, Kopaonik ili neku drugu popularnu destinaciju, ili se uputite na manje poznate ali jednako lepe lokacije. Sve što je potrebno je da se pripremite za put i krenete na avanturu sa svojom porodicom.

  Aktivni odmor sa decom

  Ovo može biti odlična prilika da provedete kvalitetno vreme sa svojim najmilijima. U Srbiji postoji mnogo različitih aktivnosti koje možete uživati sa decom, uključujući pešaćenja, biciklizam, plivanje, ribolov, skijanje i još mnogo toga. Kopaonik je jedna od najpopularnijih destinacija za skijanje u Srbiji, dok Tara, Zlatibor i Divčibare nude prekrasne pejzaže za planinarenje i biciklizam. Ada Ciganlija, Srebrno jezero i Vlasinsko jezero su odlična mesta za plivanje i vodene sportove. Odabir aktivnosti zavisi od vaših interesovanja i želja.

  Najlepša mesta u Srbiji za odmor sa decom

  Teško je izdvojiti neko mesto koje će svima odgovarati ali u Srbija ima mnogo prekrasnih mesta koja su idealna za odmor sa decom. Evo nekoliko najlepših mesta u Srbiji za odmor sa decom:
  • Zlatibor: Prekrasna planinska destinacija sa mnoštvom aktivnosti za decu, uključujući vožnju žičarom, vožnju bicikla i plivanje u jezeru.
  • Tara: Ovo područje nudi prekrasne planinske pejzaže i reke, idealne za planinarenje i rafting sa decom.
  • Vrnjačka Banja: Ova banja nudi brojne parkove, igrališta i otvorene prostore za aktivnosti poput vožnje bicikla i šetnje.
  • Srebrno jezero: Ovo jezero je idealno mesto za porodice sa decom koja žele da uživaju u plivanju, ribolovu

  Smestaj za odmor sa decom

  Etno sela i seoska domaćinstva nude nešto što deca iz urbanih sredina nemaju mogućnost da vide svakog dana. Smeštaj u prirodi, gde je vazduh čist i gde vam je na raspolaganju domaća hrana su definitivno pravi izbor." aria-hidden="true">
  Odmor sa decom
 • Pegla
 • Peškiri
 • Lista pet friendly ugostiteljskih objekata se stalno proširuje. Najbolje je proveriti sa vlasnicima objekta o uslovima dovođenja kućnih ljubimaca. Mnogi imaju precizne propise za visinu i kilažu ljubimca koji se mogu dovesti u objekat, dok se sa drugima možete dogovoriti. " aria-hidden="true"> Pet Friendly
 • Posuđe
 • Sef
 • Toaletni pribor
 • TV

Dodatni sadržaj

 • Dvorište
 • Igralište za decu
 • Kamin
 • Parking
 • Roštilj
 • Sa pogledom
 • Terasa

Cene

 • noćenje: od €21.00
 • Dodatne osobe: Ne

Video

Pravila

 • Dozvoljeno je pušenje: Da
 • Dozvoljeni su kućni ljubimci: Da

Detalji

 • ID: 14804
 • Osobe: 106
 • Spavaće sobe: 36
 • Tip smeštaja: Etno kuće, Seoska domaćinstva
 • Adresa smeštaja: Zaobilazni put bb, Banja Koviljača

Mapa

Dostupnost

jun 2024

 • P
 • U
 • S
 • Č
 • P
 • S
 • N
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30

jul 2024

 • P
 • U
 • S
 • Č
 • P
 • S
 • N
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 • Dostupno
 • Na čekanju
 • Rezervisano

Dodatne usluge

Jahanje – 1 sat od €2.50
Vožnja fijakerom pored Drine od €500.00
Vožnja čamcem – 1 sat od €1.50

Domaćin SuncanaReka

 • Srbija
Jezici
Srpski, Engleski
Status profila
Potvrđen
Instant Book
od €21/noćenje
Potraži
0 Odrasli
0 Deca
Ljubimci
Struktura
Cena
Pogodnosti
Sadržaj

Uporedite smeštaje

Uporedi

Uporedi iskustvo