fbpx

Kako organizovati devojačko veče?

Ideje, pravila i saveti

Devojačko veče je prilika za svaku buduću mladu da se opusti, zabavi i proslavi prelazak u novo životno poglavlje sa svojim najmilijima. Kako kreirati takav događaj? U nastavku vam donosimo sve što trebate znati.

Organizacija devojačke večeri: Ko je zadužen?

Tradicija kaže da se devojačko veče organizuje od strane kume ili najbliže prijateljice. Međutim, svaka mlada je drugačija i najvažnije je osigurati da se njene želje poštuju, bilo da je to veče u klubu ili opuštajući spa dan.

Odabir savršene lokacije za devojačko veče

Od lokacije zavisi kakav će ton imati vaše devojačko veče. Želite li glamuroznu vilu kao iz filma? Ili je možda opuštenija atmosfera vikendice u prirodi više po vašem ukusu? Sve ove opcije možete proučiti na našoj stranici vikendice za devojačko veče, gde ćete pronaći nešto za svaki ukus i budžet.

Istaknuti
od €60.00/noćenje

Vila Neda

 • 1
 • 6
Istaknuti
od €600.00/noćenje

Vila Vida

 • 5
 • 10
Istaknuti
od €280.00/noćenje

Šumska vila Lipovica

 • 2
 • 6
Istaknuti
od €70.00/noćenje

Natura Bungalow

 • 3
 • 12
Istaknuti
od €225.00/noćenje

Vila Trankila

 • 4
 • 8
Istaknuti
od €170.00/noćenje

Uživancija

 • 2
 • 6

Idealno vreme za devojačke večeri

Idealno vreme za devojačko veče može varirati. Obično se ovaj događaj planira nekoliko nedelja pre venčanja kako bi mlada imala vremena da se opusti i pripremi za veliki dan.

Planiranje devojačke večeri: Ideje i inspiracija

Devojačka proslava treba da bude zabavna i autentična, odraz mladine ličnosti. Možete razmisliti o tematskoj žurci, kratkom putovanju ili možda spa danu za potpuno opuštanje. Bitno je da se mlada oseća voljeno i posebno.

Ideje za devojacko vece

Suveniri i pokloni za devojačko veče

Popularni su personalizovani pokloni, poput majica, čaša, ili čak vela za devojačko veče. Takođe, ne zaboravite na rekvizite poput rama za slikanje, koji može doneti dodatno uživanje u fotografisanju i stvoriti nezaboravne uspomene.

Majice za devojačko veče

Personalizovane majice za devojačko veče su čest izbor među mladama i njenim prijateljicama. Kreativni dizajni, šaljivi citati ili jednostavno imena devojaka mogu se naći na ovim majicama. One ne samo da dodaju zabavni element večeri, već služe i kao suvenir kojeg će sve prisutne zadržati. Kada birate majice, pripazite da stil i boje odgovaraju temi večeri i ukusu mlade.

Ideje za natpis na majici

 1. “Tim mlade”
 2. “Poslednje ludilo pre prstena”
 3. “Pratilje na zadatku”
 4. “Živiš, živiš, pa se udaš.”
 5. “Sve za našu buduću gospođu”
Organizacija devojacke veceri

Dekoracija za devojačko veče

Dekoracija za devojačko može pružiti dodatni dašak glamura i čarolije. Bilo da iznajmljujete vikendicu ili vilu za devojačko, detalji kao što su baloni, cveće, konfete i personalizovani bedževi mogu dati dodatni šarm i učiniti noć posebnom.

Pravila za devojačko

Iako svako devojačko veče ima svoj jedinstveni skup pravila, postoje neka opšte prihvaćena koja mogu učiniti veče još zabavnijim. Na primer, možete kreirati zabavne izazove za mladu ili igrati igre koje će otkriti koliko dobro devojke poznaju mladu. Samo se uverite da su sve igre u duhu dobre zabave i da se mlada oseća prijatno.

Sigurnost na prvom mestu

Bez obzira na to koliko želite da se dobro zabavite, važno je da se uvek misli na sigurnost. Pobrinite se da sve devojke imaju prevoz do kuće i da niko ne vozi ukoliko je pio.

Zaključak

Organizacija devojačke večeri može biti izazov, ali sa dobrom pripremom i malo mašte, ovo može biti noć koju buduća mlada neće zaboraviti. Zapamtite, devojačko je prilika da se mlada oseća posebno i voljeno i da se svi okupljeni dobro zabave. Od planiranja do dekoracije, sve treba da odražava jedinstveni karakter i želje buduće mlade. Svaka mlada je posebna i zaslužuje devojačko veče koja je jednako jedinstvena. Srećno u planiranju!

Potraži
0 Odrasli
0 Deca
Ljubimci
Struktura
Cena
Pogodnosti
Sadržaj

Uporedite smeštaje

Uporedi

Uporedi iskustvo