fbpx

Sava

3 Objekta
  • Sortiraj:
Istaknuti
od €100.00/noćenje

Vikendica Miris Rose

Progar, Surčin, Beograd
  • 1 Spavaće sobe
  • 6 Osobe
  • Sojenice, Vikendice
Istaknuti
od €90.00/noćenje

Vrbina tajna

Progar, Sava, Srbija
  • 2 Spavaće sobe
  • 4 Osobe
  • Sojenice, Vikendice
Istaknuti
od €280.00/noćenje

Casa di Figo

Sava, Progar, Srbija
  • 6 Osobe
  • A frame kuće, Sojenice, Vikendice

Vikendice na Savi

Vikendice pored reke Save pružaju savršen odmor i beg od svakodnevnog stresa. Na našem sajtu možete pronaći širok izbor smeštaja na Savi, uključujući prelepe vile, udobne kućice i čarobne sojenice.

Bez obzira da li želite opuštanje u prirodi, vodene aktivnosti ili jednostavno uživanje u prelepom pogledu na reku, vikendice na Savi su idealan izbor za vaš odmor.

Splavovi na Savi – Iznajmljivanje i Proslave

Želite da dodate dodatnu dozu zabave i uzbudljivosti svom odmoru na Savi? Iznajmite splav na Savi za jedan dan ili više i iskusite čari reke na poseban način. Na našem sajtu možete pronaći raznovrsnu ponudu splavova za iznajmljivanje.

Splavovi na Savi su savršeni za organizovanje proslava, kao što su rođendani, momačke ili devojačke večeri, ili jednostavno za opušteno krstarenje uz reku. Uz prelepi pogled na vodu i mogućnost prilagođavanja prostora, splavovi na Savi će vam pružiti nezaboravno iskustvo.

Iznajmljivanje smeštaja na Savi

Na našem sajtu možete pronaći opcije koje će zadovoljiti vaš budžet. Otkrijte pristupačne vikendice na Savi izvan centralnog područja, kao što su Makiš, Obrenovac i Beograd.

Ovi mirni delovi uz reku pružaju idealnu kombinaciju prirode i blizine grada. Uživajte u opuštajućem odmoru u vikendicama na Savi koje su pristupačne, udobne i pružaju sve što vam je potrebno za savršen odmor pored reke.

Iskusite čari vikendica i splavova na Savi uz našu široku ponudu. Bez obzira na vaše želje i potrebe, smeštaj na Savi će vam omogućiti nezaboravno iskustvo i uživanje u prelepom okruženju reke Save.

Iznajmljivanje vikendica na Savi je vrlo jednostavno. Svaka vikendica ima cenu i kontakt telefon, tako da je sve što treba da uradite da pozovete i rezervišete željene datume.

Potraži
0 Odrasli
0 Deca
Ljubimci
Struktura
Cena
Pogodnosti
Sadržaj

Uporedite smeštaje

Uporedi

Uporedi iskustvo