fbpx

Brvnare Stara planina

Stara planina je carstvo netaknute prirode. Na njoj se nalazi 70% svih vodopada u Srbiji, stotine kilometara pe┼ía─Źkih staza, prelepi vidikovci, Zavojsko jezero, kao i skijali┼íte. Stara planina nije komercijalizovana i na┼ía je preporuka za sve istinske ljubitelje prirode.┬á

Ako tra┼żite sme┼ítaj na Staroj planini, nai─çi ─çete na zanimljivu ponudu, a najpopularnije su svakako brvnare. Bilo da su opremljene u modernom ili tradicionalnom stilu, brvnare na Staroj planini┬á pru┼żaju komforan odmor, a opet ste na lep na─Źin povezani sa prirodom i tradicijom.

Stara planina ÔÇô Brvnare

Iznajmljivanje brvnara na Staroj planini je popularno tokom cele godine. Najtra┼żenije lokacije su Crni Vrh, Kalna, Topli Do i Zavojsko jezero.

Kada su u pitanju brvnare za izdavanje na Staroj planini, treba imati u vidu da se neki sme┼ítaji izdaju u celosti, dok su neki podeljeni u apartmane. Ve─çina brvnara se mo┼że pohvaliti i velikim dvori┼ítem. Brvnare su izbor kako za porodi─Źan odmor, tako i za odmor sa dru┼ítvom i odmor za dvoje.

Cene izdavanja brvnara na Staroj planini zavise od broja gostiju, lokacije, opremljenosti kao i dodatnih sadr┼żaja koje sme┼ítaj nudi. ┬áNa na┼íem sajtu jednostavno prona─Ĺite i rezervi┼íete sme┼ítaj na Staroj planini u skladu sa Va┼íim ┼żeljama i potrebama.

Potra┼żi
0 Odrasli
0 Deca
Ljubimci
Struktura
Cena
Pogodnosti
Sadr┼żaj

Uporedite smeštaje

Uporedi